ZZIP Lighting

ZZIP schenkt interieurs het levenslicht. Bijkomend zorgt Donkeycomm voor de groei van het Instagramaccount door middel van Instagram Audience Building. Met succes.

Meer info

Web design

Web development

Social media

Audience building

Het juiste licht is geen toeval. ZZIP specialiseert zich in verlichting, van concept tot custom made lichtplan compleet met productie en plaatsing. Voor zowel particulieren als bedrijven.

ZZIP wilde een website die in lijn ligt met de high level klanten die ze aantrekken. Het design aspect was hiervoor van groot belang. Naast webdesign en webdevelopment, verzorgt Donkeycomm ook de communicatie op social media. Bijkomend zorgt Donkeycomm voor de groei van het Instagramaccount met Instagram Audience Building. Met succes.

Donkeycomm bouwt net als wij op maat van de klant. Qua manier van denken en design zitten we op dezelfde golflengte, waardoor we graag met Donkeycomm samenwerken voor het verzorgen van onze website en communicatie.”

In februari 2020 startten we met Instagram Audience Building voor het profiel van ZZIP Lighting. Met resultaat, het aantal volgers ging spectaculair omhoog en, nog belangrijker, het aantal interacties op de posts is met 250% gestegen.

Volgend project

Medipolis