Medipolis

Meer info

Branding of Medipolis & sub-brands

Websites

Social media

Online advertising

Medipolis Antwerp Medical Centre is een centrum voor diverse medische behandelingen, met efficiënte en persoonlijke begeleiding. Medipolis biedt verschillende medische behandelingen aan binnen uiteenlopende specialismen als oogheelkunde, tandheelkunde, plastische chirurgie, dermatologie, esthetische geneeskunde en beauty.

Een vernieuwde online identiteit voor Medipolis

Donkeycomm verzorgde voor Medipolis een nieuwe, frisse branding met bijhorende nieuwe website. Daarnaast voorziet Donkeycomm maandelijks alle content voor de verschillende social media kanalen van Medipolis alsook de social media advertising om het bereik te vergroten.

Moderne website met originele twist

Voor de website van Medipolis werd gekozen voor een moderne, professionele uitstraling. Om het geheel een originele touch te geven, scrollt de website naar opzij en niet zoals standaard naar beneden.

Bezoek Medipolis website

ZIEN by Medipolis

ZIEN by Medipolis is een sub-brand onder Medipolis. Alles over het oogartsencentrum kreeg een plaats onder dit sub-brand, zowel via een aparte website als op social media. Op die manier is het mogelijk om veel meer specifieke content te delen met potentiële klanten.

Informatieve website over oogproblemen en behandelingen

De website ZIEN bevat een bron aan informatie over verschillende oogproblemen en de bijhorende behandelingen waarvoor patiënten bij ZIEN by Medipolis terecht kunnen.

Bezoek ZIEN website

Volgend project

DJBS Notarissen