Lions Club
Antwerpen
Haven

Meer info

Website

Webshop/ticketingsysteem

Social media management

Newsletters

Met meer dan 1,4 miljoen leden wereldwijd maakt Lions Antwerpen Haven deel uit van de grootste serviceorganisatie ter wereld. Toegewijd aan het helpen van mensen in nood, net als de Lions meer dan 100 jaar geleden waren toen ze voor het eerst begonnen. Lions Antwerpen Haven zet zich onder andere in voor DAKANT, Kledingwerk, Rondpunt, Eyes for the world en meer.

Website met ingebouwde webshop

De website van Lions Antwerpen Haven kreeg niet alleen een opfrissing maar werd meteen uitgebreid met een webshop. Voor de evenementen en fundraisers die ze jaarlijks organiseren, was er nood aan een gemakkelijk systeem om inschrijvingen te kunnen verzamelen en opvolgen en tickets te verkopen. Dat kan nu allemaal via de website. Overzichtelijk, duidelijk en minder administratie!

Professionele mailings

Om het contact met sympathisanten en bezoekers van de events te onderhouden, verzorgt Donkeycomm de professionele mailings vanuit Lions Antwerpen Haven.

Op regelmatige basis wordt het laatste nieuws gedeeld, nieuwe events aangekondigd en nieuws van de goede doelen gedeeld.

Social media content en advertenties

Online zichtbaarheid is belangrijk om meer bekendheid te geven aan de goede doelen die Lions Antwerpen Haven ondersteunt en om de evenementen te promoten die ze daarvoor organiseren. Donnkeycomm neemt het beheer van de social media kanalen en social advertising op zich.

Volgend project

GlazenHuis

GlazenHuis

Een modern museum dat schittert van creativiteit, een ontmoetingsplaats waar kunstenaars, designers en studenten terecht kunnen om hun creativiteit leven in te blazen