HelloVelo

Een dynamische fietsenwinkel die gespecialiseerd is in e-bikes.

Meer info

Branding

Website design

Website development

E-commerce

Een totaalconcept dat energie uitstraalt. Voor HelloVelo mochten we alles vanaf nul opbouwen. We ontwierpen een logo dat past bij hun identiteit en werkten hun branding af met de passende kleuren blauw, grijs en fel groen accent. Helemaal in lijn met hun aanbod: bescheiden en krachtig.

De website die we voor hen ontwierpen is even energiek als HelloVelo zelf. De combinatie van video en foto, een veelzijdig grid en het leuke neon detail weerspiegelen perfect de energie en dynamiek van hun aanbod.

Filter & vergelijk

HelloVelo is helemaal mee met e-commerce. Via hun website heb je in enkele minuten jouw droomfiets gevonden. Selecteer het type en het merk en kies daarna het type versnelling, remmen, frame … Twijfel je nog? Dan zet je makkelijk de zoekresultaten naast elkaar om te vergelijken.

Bezoek HelloVelo.be

Volgend project

Toerisme Lommel

Toerisme Lommel

Bij de toeristische dienst van het warmste plekje van Vlaanderen kan je terecht voor tips en informatie over de leukste gezinsuitstappen, de mooiste wandelingen, unieke restaurants en meest gastvriendelijke logies in Lommel.

Meer info